hop

Surfskole

Action, spænding, Fart, flotte manøvre og tricks, vilde spring, tæt på naturen, sol, vand og strand, sjov ung som gammel, konkurrencer og kapsejlads. Ja - man kan ikke beskrive windsurfing med få ord.
En af de ting som gør windsurfing allermest spændende og udfordrende er, at uanset om man er begynder, motionist, kapsejler eller ekspert, kan man blive ved med at forbedre sig og lære nye ting.

Se mere på surfernes Facebook

eller her på Windsurfingbornholm.dk

Vi tilbyder surf-begynderskole om onsdagen fra kl. 16,00 - 18,00 med instruktør

Når man har gennemført de indledende surføvelser, må man endelig ikke tro, at man er professionel surfer. Derfor kan man med stor fordel udvikle sin surfing ved at fortsætte i Rønne Sejlklub.
Surfafdelingen har klubaften hver Mandag og Onsdag fra kl. 16,00 - 18,00. Vi starter op i starten af maj og frem til efterår (normalt efterårsferien) hvor der bl.a. afholder Øveaften(nye medlemmer), sejlladsture(rutinerede) og hyggelig samvær i klubben og på stranden.

Der vil altid være erfarne Instruktørere og surfere fra klubben, klar til at hjælpe nye medlemmer videre - bare spørg løs.
Klubbens Surfudstyr samt dragter m.m. stilles til rådighed, men det kan dog kun anbefales at købe sit eget udstyr.

Hvis man som Rutineret surfer har lyst til at surfe andre steder end ved Nørrekås, er vi gerne en flok surfere, der ringer sammen hvor vi tager ud og surfer. Derefter mødes vi f.eks. på Balka i weekenderne.

HVORFOR SURFSKOLE ?

*Du får den rigtige instruktion.
*Du undgår uvaner.
*Du lærer at lade vinden gøre det hårde arbejde og sparer derved mange kræfter.
*Du bliver en bedre surfer.

DERFOR... Så kom op af sofaen og ud på vandet