Her finder du en vejledning for betaling af kontingent til Rønne Sejlklub samt kontingent satserne.

Hvis klubben har din e-mail adresse vil vi ved årsstart sende en e-mail med Betalings ID så du kan betale din kontingent ad den vej ellers se under her.

Betalingsmuliger:

1. Mobilbetaling via MobilePay kan modtages på 30532, angiv venligst: hvad det du indbetaller F.eks kontingent eller codan etc. Vores nye MobilPay er på 5 cifre og ikke et telefon nummer og det virker - så brug det bare.

2. Betaling i klubhuset til en af bestyrelsesmedlemmerne.

3. Betaling i Øens Mariecenter på Sydhavnen i Rønne.

4. Netbanks overførsel til kontonr.: Nordea bank. Reg. Nr.: 0650 Konto Nr.: 6500 095 103 - Husk at anfører medlemsnavn.

5. Indsættelse i bank på  kontonr.: Nordea bank, Reg. Nr.: 0650 Konto Nr.: 6500 095 103- Husk at anfører medlemsnavn.

6. Hvis kontingentet ikke er modtaget den 15. februar udsendes der girokort pålagt 50.00kr. i porto & ekspiditionsgebyr pr. girokort/medlem.

Medlemstype

Kontingsats

Senior

600.00 kr.

Hustru/samlever

300.00 kr.

Junior

400.00 kr.

Studerende

400.00 kr.

Pensionist *

300.00 kr.

Codan Ansvarsforsikring 2017 230.00 kr.

* ikke førtids pensionist

ved yderliger spørgsmål skriv en e-mail til kontingent(a)roennesejlklub.dk

Se Opslagstavlen  ang. Tejn Sejlklubs kapsejlads

Nyt link på hjemmesiden Søsportens Sikkerhedsråds nye app