Købs og salgs side for medlemmer af sejlklubben

Købes Kontakt
Gummibåd: Aquaquick eller lignende til 3-4 personer.

Hans-Jørgen Pommergaard Bøgeløkken 16, 3700 Rønne , 56953299 eller 51345156  eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sælges Kontakt
Genua, velbevaret , Fogh-sejl, med løjerter (til Grinde , forlig 11,50 meter) sælges – pris 400 kr.

Hans-Jørgen Pommergaard Bøgeløkken 16, 3700 Rønne , 56953299 51345156  eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mit gamle træstativ til afhentning, der står på pladsen ude foran hegnet vil jeg gerne forære væk til en, der kan bruge det. Jeg har desværre ikke noget billede af det p.t. Knud Verner Westh, kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Guldborgsund Baltic Race 2021: se mere på den elektroniske hjemmeside

Datoer for forårets søsætning kan ses på den elektroniske opslagstavle her på hjemmesiden,

Referat fra Brugerrådsmødet 04.01.2021 vedr. Nørrekås Lystbådehavn kan ses på den elektroniske opslagstavle her på hjemmesiden,