Så kom og vær med hvis det har din interesse

Nye interesserede er velkommen.

Mødested er ved junior klubhuset, hvor alle jollerne ligger ved siden af Rønne Roklub

Det er eneste du skal medbringe, er dit gode humør, vi har redningsveste du kan låne.

Kom og få ene en prøvetur.

Med venlig hilsen Peter Andersen

Den sene opstart skyldes, at vi skal have lidt temperatur på vandet. Vi har et antal optimistjoller, 3 stk. Zoom 8 joller og 2 Laser joller. Derudover har vi også 2 monark sejl joller.

Vi er så heldige, at vi i forbindelse med havnen har en herlig beskyttet bugt, hvor vi kan sejle og træne de mindste. Du kan starte i juniorafdelingen fra 8-9 års alderen.

jollesejlads

Vi har ikke noget egentligt krav til hvor langt du skal kunne svømme, men det er selvfølgelig vigtigt at du har været i en svømmehal og modtaget noget undervisning der. Klubben stiller redningsveste til rådighed. Det er et krav, at du har en redningsvest på når du færdes på havnen.

Da det som i alle andre klubber er vanskeligt at skaffe frivillig arbejdskraft, opfordre vi forældre der har tid og mulig til at hjælpe til under træningen.
Når børnene er ude og sejle har vi altid en ledsagerbåd med til undervisning og som sikkerhed. Men der er altid brug for lidt hjælp på landsiden med klargøring og søsætte bådene mm.

Måske kunne vi skabe interesse for vor herlige sport for forældrene også.

Så kom og vær med hvis det har din interesse

Så ligger Tudebøjen på Hjemmesiden