Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

-------000000------000000------

Halløj alle Sejler

Hermed referat, beretning samt årsregnskab fra Generalforsamlingen.

Referat fra Generalforsamlingen

Bestyrelsesns beretning

Årsregnskabet

- - - - -

Havnebyggeri og børnesygdomme

Selv her i mellemjulen arbejdes der lystigt på havnebyggeriet i Nørrekås. Y-bommene på den inderste flydebro er udlagt, så det nu er muligt for alle joller/trollingbåde at komme derud at ligge.
Samtidig oplyses det fra forvaltningens side, at der nu er påsat nye "hjørnebeslag" på alle de yderste bomme, således at der er mere hold på disse.
De nye bomme er udført med "lydefri" sammenkoblinger - og efter nytår, vil også de bomme der blev udlagt i 2017 få udskiftet bøsningerne, så de også holder mund i den kommende sæson. Knirken og knagen fra samlingerne har som bekendt været til gene for flere.
Endvidere oplyses det, at alle bomme vil blive monteret med bolte der går GENNEM tømmeret og forankres direkte i betonbroen. Så fra næste sæson vil det ikke være muligt, at bommene trækker sig fri - som vi desværre så det et par gange i den forgangne sæson.
Så det lader til, at børnesygdommene er taget i opløbet - og vil være klaret af, inden havnen skal tages i brug for alvor til maj måned.
Den nye forkastning til nyt jollebassin begynder også at tage form.
Det bliver spændende at følge byggeriet de kommende måneder.
Godt Nytår til alle

Anders

2017 12 29 09.03.16  2017 12 29 09.03.44 2017 12 29 09.04.02 2017 12 29 09.05.47 2017 12 29 09.07.23

- - - - - -

SMS-kæden
Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

- - - - - -

Maxi 95 sælges. Vinterpris 155.000kr.

Stabil familiebåd med 6 køjepladser i 3 kahytter.
Velholdt med motor, der er løbende vedligeholdt.
Årgang 1978 – d.v.s. med indstøbt blykøl, der betyder lettere vedligeholdelse
og mindre dybgang.

Knud Verner Westh

K.V. Westh