Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se andre opslag længere nede

-------000000------000000------

Søsætning 2019

Her er de planlagtedatoer for søsætning på Nørrekås

Downloades her

- - - -

Referat fra ordinær generalforsamling 29. januar 2019
Formandens berretning
Godkendt regnskab

Vil du med til Bådmesse i Fredericia lørdag d. 23. februar?

Afgang Rønne 06:30 – Hjemkomst Rønne 21:50

Pris 350 kr./person inkl. rejse og indgang i Messehallen.

(Forplejning for egen regning).

Tilmelding hurtigst muligt til Bill fra Bornholms Trollingklub

- - - -

To vigtige opslag vedr. sejlads sikkerhed omkring Rønne

Download venligt disse for din egen sikkerheds skyld

Havneudvidelsen af Rønne Havn

Høft ved Nørrekås

- - - - -

Bladet ”Sejler” fra Dansk Sejlunion udkommer ikke længere. Dette skyldes urimelige priser for udbringning fra PostNord.

I stedet kan man tilmelde sig nyhedsbreve via dette link: https://mailchi.mp/sejlsport/tilmeld-nyhedsbreve/

- - - - -

SMS-kæden
Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

- - - - - -