Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dato Emne
06-09-2019

BÅD OPTAGNING 2019

Download her

EFTERÅRETS BÅDEOPTAGNINGER VIL FOREGÅ FØLGENDE DAGE

FREDAG d. 27/9 KL 11.00
FREDAG d. 11/10 KL 11.00
FREDAG d. 18/10 KL 11.00
Lørdag d. 26/10 KL.08.00
FREDAG d. 1/11 KL 11.00

FOR OPTAGNING KONTAKT VENLIGST
Asbjørn Jensen
Kim Cillieborg Frederiksen

Bladet ”Sejler” fra Dansk Sejlunion udkommer ikke længere. Dette skyldes urimelige priser for udbringning fra PostNord.

I stedet kan man tilmelde sig nyhedsbreve via dette link: https://mailchi.mp/sejlsport/tilmeld-nyhedsbreve/

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

To vigtige opslag vedr. sejlads sikkerhed omkring Rønne

Download venligt disse for din egen sikkerheds skyld

Havneudvidelsen af Rønne Havn

Høft ved Nørrekås