Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

-------000000------000000------

Så er den nye elektroniske udgave af Tudebøjen på Hjemmesiden, Kommer snarest med Tidende og Posten når den er trykt

Resultatlisten for Bornholm Rundt 2017

Se listen her

Kære alle.

I forbindelse med "Havnens Dag" 10. juni 2017, som bliver en stor festdag i S/K Lynetten, afholder vi et nyt event, som jeg spørge om I vil hjælpe med at bringe ud til Jeres medlemmer.

Det drejer sig om muligheden for at fremvise sin båd, hvis den ellers er til salg, i Margretheholm Havn. Der ventes omkring 3.500 gæster og det må antages at en hel del kommer fordi, de gerne vil erhverve sig en båd og gerne vil se på det udvalg som kan dukke op en sådan dag.

- - - - - -

Tilbud: prøv gratis quiz om maritime begreber.

Jeg skriver til dig, fordi mit firma har videreudviklet e-læringsprogram, om maritim viden, hvilket sikkert har din interesse.
Programmet er udviklet med henblik på sejlerskoler, nye gaster, samt for at opretholde rutine for den øvede sejler. Det omhandler maritime begreber, tekniske udtryk og navne.
Programmet er udarbejdet som en quiz, hvor brugeren stilles overfor spørgsmål om maritime emner, og modtager feed-back på opgavebesvarelsen. Spørgsmålene stilles i tilfældig rækkefølge, så programmet vil ikke føles trivielt, på trods af gentagen anvendelse.
Jeg sender en fuld brugbar kopi af produktet (funktionel frem til midt juli), så du og dine sejlerkolleger kan afprøve, om det skulle have interesse. Vi tilbyder at levere en skræddersyet 2017-version til netop din sejlklub med aktuel sejlklublogo med link, til favorabel pris.
Quizzen bør downloades på brugerens computer, og herfra startes i den gratis pdf-læser, Adobe Acrobat Reader, som kan downloades fra www.adobe.dk
Enhver Windows- og Mac- computer med Adobe Reader installeret, vil således kunne anvende materialet.

Sikkerhed til Søs

Stena Line og Søfartsstyrelsen, Duelighedsklubben og forskellige sejlklubber har været så venlige at komme med input til den, så vi har nu opdateret grafikken og bl.a. tilføjet nogle nye afsnit.

Se siden her: http://www.stenaline.dk/sikker-sejlads

- - - - - - -- -

Kære Sejlklubber

Nexø Sejlklub i samarbejde med Nexø Havn, Turistfirma Bornpol i Nexø, Kulturforeningen Silo 2 og Erhvervsgruppe Øst arrangerer:

Offshore Race Week Bornholm fra d. 15. til 18. Juni 2017

med 2 kapsejladser: Bornholm challenge rundt om Bornholm og Christians Ø challenge rundt om Ertholmene.

Se venligst vedhæftede information.

Hvis I vil have ulejlighed med at printe den og hænge den på Jeres opslagstavle vil vi være meget taknemmelige.
Også venligst videresend til Jeres kapsejladsudvalg og andre interesserede i Jeres klub.

På forhånd tak og venlig hilsen

På vegne af ORWBornholm

John Gibler
Koordinator

Se invitation her

Se mere Her

Maxi 95 sælges. Vinterpris 155.000kr.

Stabil familiebåd med 6 køjepladser i 3 kahytter.
Velholdt med motor, der er løbende vedligeholdt.
Årgang 1978 – d.v.s. med indstøbt blykøl, der betyder lettere vedligeholdelse
og mindre dybgang.