Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dato Emne
04-09-2021

Optagning 2021

Download her

Fredag d. 24/9 kl.10:00

Fredag d. 8/10kl.10:00

Lørdag d. 23/10kl.08:00

Fredag d. 5/11 kl.10:00

Da mastekranen er ude af drift, tages master også af ifm. med optagning.

Husk derfor at oplyses om du har mast ved bestilling.

KONTAKT VENLIGST

Asbjørn Jensen        Tlf. 56 93 15 22

Kim C. Frederiksen Tlf. 56 93 15 83

01-07-2021 Tom Jensen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) fra Rønne sejlklub, overtager min plads i havne brugerrådet pr. dd.

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

Optagning 2021 se opslagstavlen Tryk her