Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

-------000000------000000------

SMS-kæden
Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

- - - - - -

Maxi 95 sælges. Vinterpris 155.000kr.

Stabil familiebåd med 6 køjepladser i 3 kahytter.
Velholdt med motor, der er løbende vedligeholdt.
Årgang 1978 – d.v.s. med indstøbt blykøl, der betyder lettere vedligeholdelse
og mindre dybgang.

Knud Verner Westh

K.V. Westh
Store Søstræde 9
3700 Rønne

Maxi 95 nr. 3Maxi 95 nr. 2Maxi 95 nr. 1

Se flere billeder her

- - - -

Så virker foreningens MobilPay. Brug dette nr. 30532 til indbetaling til Rønne Sejlklub. Ps. det virker selv om det ikke er et telefon nr.

SMS kæde i Sejlklubben se opslagstavlen