Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dato Emne
26-03-2020

Søsætning 2020

Download her

FORÅRETS SØSÆTNING VIL FOREGÅ FØLGENDE DAGE

Fredag d. 3/4 søsætning kl.09:00
Fredag d. 17/4 Maste påsætning kl. 09:00 og søsætning kl.11:00
Lørdag d. 25/4 Maste påsætning kl. 08:00 og søsætning kl.11:00
Fredag d. 1/5 kl. Maste påsætning 09:00 og søsætning kl.11:00
Fredag d.15/5 Maste påsætning kl.09:00 og søsætning kl.11:00

Pga. at mastekranen er ude af drift, sættes master også på af kranbilen.
Ønsker du dette gjort samtidig som søsætning, skal det oplyses ved bestilling.
Ellers kontakt os og vi finder en anden dag i forbindelse med søsætning.

KONTAKT VENLIGST

Asbjørn Jensen Tlf. 56 93 15 22
Kim C. Frederiksen Tlf. 56 93 15 83

14-03-2020

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

To vigtige opslag vedr. sejlads sikkerhed omkring Rønne

Download venligt disse for din egen sikkerheds skyld

Havneudvidelsen af Rønne Havn

Høft ved Nørrekås