Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se andre opslag længere nede

-------000000------000000------

Så er der igen lidt nyt fra Tejn Sejlklub

Tejn sejlklub har fornøjelsen af at afholde kapsejladsen ”Ertholmene rundt”. Dette vil ske den 24/8 med start uden for klubhuset i Tejn - og der vil være måltagning fra samme sted.

Program:

08.00 Skippermøde i klubhuset

08.30 Start

17.30 Sidste mulighed for at komme i mål

18.00 Fælles grill i klubhuset.

Praktisk info:

Startgebyr 100 kr.

Klubben søger for grill og drikkevarer.

Der sejles efter lystal eller målerbrev.

Download program

- - - -

HALLO HALLO HALLO

Så har der været  gang i oprytning i Masteskuret

Så er der ryddet op i masteskuret. Billerne viser hvad jeg ikke kunne finde navn på.

Er det noget du kender, så ligger masterne på græsset i 7 dage, derefter har jeg aftalt med havnefogeden at de bliver lagt i en bunker ude ved standpladserne. Sejl og div. er lagt i en bunke i masteskuret. Der ligger det også i 7 dage, inden jeg fjerner det.

Træmasten har jeg lovet havnefogeden også at sætte på, han vil gerne havde den væk.

VIGTIGT.

Er der materiel uden navn på, bliver det lagt uden for skuret!!!!!! Så tjek om du har navn på dit materiel!

Hilsen Materielforvalteren.

mini 2mini 3

mini 1

- - - -

To vigtige opslag vedr. sejlads sikkerhed omkring Rønne

Download venligt disse for din egen sikkerheds skyld

Havneudvidelsen af Rønne Havn

Høft ved Nørrekås

- - - - -

Bladet ”Sejler” fra Dansk Sejlunion udkommer ikke længere. Dette skyldes urimelige priser for udbringning fra PostNord.

I stedet kan man tilmelde sig nyhedsbreve via dette link: https://mailchi.mp/sejlsport/tilmeld-nyhedsbreve/

- - - - -

SMS-kæden
Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

- - - - - -

Se Opslagstavlen  ang. Tejn Sejlklubs kapsejlads

Nyt link på hjemmesiden Søsportens Sikkerhedsråds nye app

Se mere under links og sikkerhed til søs og vælg Søsportens sikkerheds råd