Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dato Emne
06-05-2021

Rønne Sejlklub afholder ordinær generalforsamling 31. maj 2021 kl. 1700 Dagsorden følger iflg. Vedtægterne. Efter generalforsamlingen afholdes spisning som kan tilkøbes for kr.120,- og drikkelse kan købes til sædvanlige klub priser. Tilmelding til spisning foretages ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Alle regler vedr. Covid-19 skal naturligvis overholdes herunder mundbind og coronapas. Emner der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde SENEST 23. maj 2021 – hvorefter endelig dagsorden vil blive offentliggjort.

26-04-2021

Hej Alle

Covid – 19 eller ej, det er forår, bådene er vej i vandet og det betyder vi skal have hejst standeren. Lørdag d. 8 maj kl.12:00 holder vi derfor corona venlig standerhejsning. Forsamlingsforbud gør at vi ikke kan mødes indendørs og klubhuset vil forsat være lukket. D. 6 maj hæves forsamlingsforbuddet udendørs til 75 personer, vi kan derfor mødes udenfor, hvor sejlklubben vil være vært for en lille dram, en øl eller vand samt en sandwich. Bestyrelsen opfordret alle til at overholder sundhedsmyndigheders retningslinjer medhensyn afstand osv.

Stor sejler hilsen Bestyrelsen

Dansk Sejlunion har i nedenstående link samlet information om Corona, der er relevant for klubber og sejlere.

22-03-2021

Guldborgsund Baltic Race 2021

se mere her: Download her

15-03-2021

Referat fra Brugerrådsmødet 04.01.2021 vedr. Nørrekås Lystbådehavn

Download her

03-03-2021

Søsætning 2021

FORÅRETS SØSÆTNING VIL FOREGÅ FØLGENDE DAGE
Fredag d. 26/3 kl.11:00
Fredag d.9/4 kl.11:00
Fredag d.23/4 kl.11:00
Lørdag d.8/5 kl.08:00

Pga. at mastekranen er ude af drift, sættes master også på af kranbilen.
Ønsker du dette gjort samtidig som søsætning, skal det oplyses ved bestilling.
Ellers kontakt os og vi finder en anden dag i forbindelse med søsætning.

KONTAKT VENLIGST
Asbjørn Jensen Tlf. 56 93 15 22
Kim C. Frederiksen Tlf. 56 93 15 83

Download her

05-01-2021 Kære alle,

rigtig godt nytår. Det kan kun blive bedre i år!

Det er tid til indbetaling af kontingent. Du kan se hvad du skal betale og hvortil på RoenneSejlKlub - Kontingent vejledning

Det var meningen vi skulle afholde generalforsamling i slutningen af januar. Det må vi nok forberede os på, ikke bliver muligt. Så snart vi ved, hvornår det kan lade sig gøre, vil i få besked. Håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Til orientering, så er der indgået rabataftale med Flügger. Det betyder at sejlklubbens medlemmer får 20 % på hvert køb og klubben får 5 % af det samlede medlemskøb over 10.000 kr.
Man skal blot nævne at man er medlem i Sejlklubben.

Så mens vi venter på bedre tider, kan vi jo lige få shinet huset op :)

Bedste hilsner
på bestyrelsens vegne

Torsten Boye Menzel

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.