Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dato Emne
 05-01-2021 Kære alle,

rigtig godt nytår. Det kan kun blive bedre i år!

Det er tid til indbetaling af kontingent. Du kan se hvad du skal betale og hvortil på RoenneSejlKlub - Kontingent vejledning

Det var meningen vi skulle afholde generalforsamling i slutningen af januar. Det må vi nok forberede os på, ikke bliver muligt. Så snart vi ved, hvornår det kan lade sig gøre, vil i få besked. Håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Til orientering, så er der indgået rabataftale med Flügger. Det betyder at sejlklubbens medlemmer får 20 % på hvert køb og klubben får 5 % af det samlede medlemskøb over 10.000 kr.
Man skal blot nævne at man er medlem i Sejlklubben.

Så mens vi venter på bedre tider, kan vi jo lige få shinet huset op :)

Bedste hilsner
på bestyrelsens vegne

Torsten Boye Menzel

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

Se den elektroniske opslagstavle ang. Kontingent