Rønne Sejlklub

..... en aktiv sejlklub

  

Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Dato Emne
 05-01-2021 Kære alle,

rigtig godt nytår. Det kan kun blive bedre i år!

Det er tid til indbetaling af kontingent. Du kan se hvad du skal betale og hvortil på RoenneSejlKlub - Kontingent vejledning

Det var meningen vi skulle afholde generalforsamling i slutningen af januar. Det må vi nok forberede os på, ikke bliver muligt. Så snart vi ved, hvornår det kan lade sig gøre, vil i få besked. Håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Til orientering, så er der indgået rabataftale med Flügger. Det betyder at sejlklubbens medlemmer får 20 % på hvert køb og klubben får 5 % af det samlede medlemskøb over 10.000 kr.
Man skal blot nævne at man er medlem i Sejlklubben.

Så mens vi venter på bedre tider, kan vi jo lige få shinet huset op :)

 

Bedste hilsner
på bestyrelsens vegne

Torsten Boye Menzel

   
 

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.