Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dato Emne
06-11-2020 Her er listen for optagening den 6. november 2020 med start kl.: 10:00 - Download her

26-10-2020

Vi er desværre, grundet de nye Covid-19 restriktioner, nød til at aflyse stander strygning d. 7.11. Bestyrelse vil sørge for at standeren bliver strøget på behørigvis. Der bliver dermed ikke afholdt middag i sejlklubben, på dagen. Frisk luft (ud på havet), skulle være det bedste, for at få bugt med virus i alle afskygninger.

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.