Rønne Sejlklub

..... en aktiv sejlklub

  

Hvis du har noget til denne opslagstavle- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Dato Emne
01-10-2020

 

Efter en lang pause forsøger vi at starte op igen derfor afholdes der standerstrygning i klubhuset lørdag d.7. september 2020, men pga. Covid-19 er deltager antal begrænset til 32 personer.
Ellers er alt næsten som det plejer.
Klokken 12:00 - Stander nedhales ved mastekranen, derefter en "næsevarmer" i klubhuset.
Klokken 13:00 - Afriggerfest i klubhuset, hvor Kirsten og Bjarne disker op med lækker buffet samt efterfølgende kaffe og kage.
Drikkevarer til klubbens altid attraktive priser.
PRIS: 120kr.
Tilmelding på ophængt liste i klubhus. SENEST 30. oktober.
PS: Er der nogen der har lyst til at være behjælpelig med evt. en enkelt ret - eller en kage til kaffen? Så kontakt klubmester Bjarne.

 

25-09-2020

Optagning 2020

Fredag d. 9/10kl.10:00
Lørdag d. 24/10kl.08:00
Fredag d. 30/10 kl.10:00
Fredag d. 6/11 kl.10:00

Download

Da mastekranen er ude af drift, tages master også af ifm. med optagning.
Husk derfor at oplyses om du har mast ved bestilling.
KONTAKT VENLIGST
Asbjørn Jensen Tlf. 56 93 15 22
Kim C. Frederiksen Tlf. 56 93 15 83
eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

25-05-2020

Så er det blevet forår igen og alle både er snart kommet i vandet, men ellers er intet er som det plejer.

Covid-19 har i den grad gjort sit til, at vi alle har helt anden hverdag end vi plejer. Vi har som klub et ansvar for at forhindre spredning af smitten og at vi efterlever de regler, der er udstukket fra myndighederne. Bestyrelsen har derfor besluttet, at vi foreløbigt aflyser alle aktiviteter og arrangementer indtil udgangen af august.

Første planlagte arrangement er derfor Hammertræf til september, indtil da må vi værre sammen hver for sig. Derfor foregik årets standerhejsning også i stilhed, men standeren er kommet op og en anderledes sejlsæsonen er skudt i gang.

Der er kommet nye ansigter i bestyrelsen. Torsten Menzel er ny næstformand og jeg er ny formand - tak for valget vil fra os begge. Jeg glæder mig til denne spændende opgave, men at løfte arven efter en meget aktiv Anders er bestemt ikke en nem opgave. Anders har lagt et kæmpe stykke arbejde i klubben i gennem mange år. Stor tak til Anders og ikke mindst Susanne som også har været en stor del af klubben. Jeg kan kun gøre mit bedste for at leve op til min forgænger, men alting vil sikkert ikke blive gjort som tidligere, nye folk nye skikke.

Til de som ikke kender mig kan jeg fortælle lidt om mig selv. Jeg hedder Kim C. Frederiksen, er 45 år og bor i Rønne. Til daglig arbejder jeg hos BHS Logistics, så hvis du bestille en kran til søsætning eller optagning af båden er det måske mig, der tager telefonen. Jeg har selv en sejlbåd og har været aktiv sejler i 6-7 år.

Jeg vil som ny her på posten, ikke fortælle en masse om året der er gået i klubben. En ting jeg dog vi nævne er vores nye køkken, som virkelig pynter i vores klubhus. En stor tak skal lyde til dem, der har gjort dette muligt. Især Bjarne og Kirsten har lavet et kæmpe arbejde. Men mange andre har også hjulpet – stor tak til alle.

Jeg vil slutte med at ønske jer alle en dejlig sommer og gælder mig til vi igen kan mødes under mere normale forhold, pas på jer selv og hinanden.

 

Stor sejlerhilsen
Kim

11-04-2020

Kære Alle

I Rønne Sejlklub bliver vi også nød til at forholde os til risikoen for spredning af Coronavirus.

 

Vi har et ansvar i Sejlklubben , som vi skal stå ved. Det er meget vigtigt, at vi følger myndighedernes opfordringer, og at bakker fuldt op om de tiltag der er taget.

Derfor lukker vi ned for alle tilbud og aktiviteter fra nu af og foreløbigt indtil den 10.maj.

 

SMS-kæden

Vi sender fra tid til anden meddelelser ud til de medlemmer der har oplyst deres mobilnumre til medlemsadministratoren. Såfremt du ikke modtager/men dog ønsker disse meddelelser, bedes du sende dit mobilnr. til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for at du kommer på listen fremover.

 


 

 

   
 

 

- - - - - Seneste nyheder fra Sejlklubben - - - - -

 

Se den elektroniske opslagstavle ang. Standerstrygning og optagning efterår 2020